FAQ om ECIT og IT-outsourcing

Hvad er IT-outsourcing?

Du kan spare tid, penge og kræfter på at skulle bekymre dig om din IT sikkerhed ved at outsource din IT. Dette betyder med andre ord at du lader en samarbejdspartner styre din IT, så du ikke selv skal bruge midler og tid på at holde styr på områder såsom opdateringer, firewalls, IT nedbrud og så videre. ECIT står klar som din mulige partner med 25 års erfaring som IT-outsourcing partner. 

Hvorfor er IT-outsourcing relevant for mig?

Uanset om du er en større forretning eller en mindre start-up, så er din IT sikkerhed essentiel for at styre din forretning. Der findes meget teknologi på markedet som kan gøre dit liv nemmere, men det er vigtigt at navigere sig igennem den korrekte løsning til dine behov, så du får sikret in IT bedst muligt. 

Hvem er ECIT?

ECIT har med sine mange års erfaring holdt sig up-to-date med de nyeste teknologier og tilbud på markedet, så du ikke skal bekymre dig om dette, men blot sætte din lid til din nye IT partner. Du kan på deres hjemmeside IT-Outsourcing læse mere om deres arbejde og dine muligheder.

Hvorfor vælge ECIT til IT-outsourcing?

ECIT tilbyder dig en løsning og aftale, som 100 procent er baseret på dine specifikke behov, så du ikke betaler for noget, som du ikke bruger eller har behov for. Du vil modtage en specialiseret IT partner, som arbejder uafhængigt af tredjeparter eller mellemled. 

Din IT er garanteret konstant opdatering efter det nyeste på markedet, så din forretning ikke er bagud på IT fronten. ECIT er derudover også en partner med fokus på bæredygtige IT løsninger. Sidst men ikke mindst får du mere tid og energi til at fokusere på din forretning, og kan lade IT bekymringer være op til ECIT. 

Hvor arbejder ECIT henne?

ECIT arbejder på tværs af nordiske lande og kan derfor garanterer en finger på pulsen inden for den nyeste teknologi og opdatering til den nyeste data. Det er én af de største IT grupper på kryds af de nordiske lande, med base i 5 forskellige lande. 

Denne erfaring betyder også at du kan forvente at modtage en IT strategi som er skræddersyet til dine behov, da ECIT har prøvet mange formater af og ved, hvad der skal til, for at IT-oursource for din specifikke forretning. 

Hvornår står ECIT til rådighed?

Med ECIT som din IT partner får du adgang til hjælp 24/7, så længe du har en internet forbindelse. Det er aldrig til at vide hvornår et problem opstår, og derfor står ECIT selvfølgelig klar til at håndtere hvad end der opstår på hvilket som helst tidspunkt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *