Sælg dit guld til en fordelagtig pris

Vi kender alle godt til den situation, hvor du går igennem skufferne derhjemme og finder en masse smykker og andre genstande, som du hverken bruger eller har stående fremme længere. Normalt vil de fleste blot gemme det væk igen og lade hver med at tage stilling til det, men lad vær med det!

Nu er det nemlig muligt at give dine aflagte guld smykker og guld genstande nyt liv – og du kan endda tjene penge på det! Guld er nemlig et særlig ædelmetal som kan smeltes, omformes og genanvendes, og dermed er dermed bør guld ikke ligge hen og ikke blive anvendt til noget. 

Når du derfor finder disse aflagte genstande, så bør du i stedet beslutte dig for at sælge dit guld og få en god pris for det. For at sikre, at du får en god pris for dit guld kan du gå ind på hjemmesiden Guldpriser hvor du finder vejledning, fakta og interaktive værktøjer til dig, så du kan forberede dig bedst muligt på salget af dit guld. 

Hold øje med det globale marked og vær godt forberedt

Det er altid en god idé at holde øje med det globale marked, når du vil researche priser på guld, da du kan anvende det til at forstå, hvordan det globale marked ser ud, hvilke tendenser der er, og altså derfor også om de danske priser er høje eller lave når du vil sælge. 

Længere nede på Guldpris’ hjemmeside finder du en graf over det internationale marked, hvor du kan følge med i guld tendenser, og se hvornår guld er steget og faldet i værdi før i tiden. Grafen opdateres i realtid, så du ser det nyeste fra verdensmarkedet. 

Du kan også forberede dig med mere viden om guld ved at læse de faktuelle sektioner nederst på hjemmesiden. 

Få en vejledende pris på dit guld og se hvilke forhandlere der giver den bedste pris

På hjemmesiden finder du også en beregner, hvor du kan beregne dit gulds cirka pris, når du indtaster dit gulds vægt afhængigt af hvor mange karat dit guld er. Herefter kan du se hvor meget dit guld er værd og kan sælges for. 

Du kan også se danske guld forhandlere og hvad deres pris vil være på dit guld. Dette er en god måde at skabe dig et overblik over, hvor du vil kunne få den bedste pris, og hvad du cirka kan regne med at få, når du kontakter en guld forhandler.

Beregneren opdateres hvert femte minut, så du hele tiden ser de nyeste opdaterede priser på guld, og de nyeste priser fra danske forhandlere.

Du kan læse videre i artiklen Er det på tide at sælge dit guld?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *