Sæt mærker på dine værdifulde genstande

Når du har en virksomhed, følger oftest en masse værdifulde genstande. Du kan få mere ro i hovedet, og slappe mere af generelt, ved at få mærket dine værdigenstande. Hvis ikke, kan det konstant rumstere i baghovedet, hvad der kan ske, og hvad du kan blive udsat for. Så for dig selv og din egen skyld, og naturligvis også i forhold til forsikring, er det en god idé at gøre det.

Hos Miladan finder du de helt rigtige løsninger til at mærke dine værdifulde genstande. Du finder både muligheder som plombering, forsegling og tyverimærkning. Du kan også få skilte med dit logo. Ved at mærke dine værdigenstande, vil de ikke længere have værdi for tyvene.

Hvilke muligheder har jeg for mærkning?

Du har forskellige muligheder for at mærke dine værdigenstande, og hvilken mulighed, du bør vælger, afhænger naturligvis også af det materiale, din genstand er fremstillet af. Herunder kan du se en gennemgang af de forskellige muligheder:

Plombering

Med plombering og forsegling kan du både få mærket varer, men også mulighed for at sikre værditransporter, gods under transport osv. Der er derfor mange muligheder og løsninger, og hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dine behov, kan du altid tage kontakt og få rådgivning.

Plombering er en miljørigtig løsning, da mærkningerne er bionedbrydelige. Du kan igen tage kontakt, hvis du vil høre nærmere om, hvilke miljørigtige løsninger, du kan anvende til dine løsninger.

Skiltning

Mærkater og skilter er en oplagt mulighed for at mærke dine værdigenstande med fx virksomhedens logo. Det er en smart måde at signalere virksomhedens afsender til både samarbejdspartnere og kunder, og især ved tyveri sender det signaler om den mistede værdi af genstandene, på grund af mærket.

Du kan få mærkater og skilte i både plast og metal, og der er mulighed for flere størrelser og tykkelser alt efter lige netop dit behov. Uanset hvad du skal have mærket, er der en løsning, og der er derfor mulighed for både at få ætset, lasergraveret, dybdegraveret og printet mærkater og skilte.

Nogle løsninger er mere holdbare end andre, og er det fx træting, du skal mærke, er dybegraveringen en god løsning, da den er permanent og ikke bare kan fjernes ved at slibe det af eller lignende.

Tyverimærkning

Når du vælger at tyverimærke dine genstande, er du med til at give din virksomhed et professionelt udtryk ved at fremhæve den profil, virksomheden står for. Samtidig er du naturligvis også med til at sende de helt rigtige signaler imod tyveri.

Grunden til, at det er de rigtige signaler mod tyveri er, at når genstande er mærket, er de svære at afsætte og videresælge for tyve. Det er derfor også en god idé at mærke dine genstande tydeligt, så det fremstår klart, uden at der er noget at overse eller være i tvivl om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *