Tre fine gaveideer til Mors dag

Er du så heldig, at du har verdens bedste mor? Du kender hende godt: En god mor er sådan en forælder, der altid har din ryg og klar på at give dig en masse kærlighed og omsorg… og en gang imellem et spark i r….

Din mor kender dig ud og ind, har sørget for at vaske dit tøj, lave mad til dig og bare være der for dig, uanset hvad. Mor er den bedste i verden – og hun skal da forkæles med en fin gave på mors dag, ikke? Find nogle fine gaver til hende her: mors dag gave

Mors dag – en dag hvor du kan fejre din mor

En gave til din mor på Mors dag vil gøre hende rigtig glad. Sæt pris på din mor og find en sjov, kærlig, eller fantastisk gave til din mor. I det følgende kan du få inspiration til en god mors dags gave: Tre gaveideer. 

1. Vinkøler med luftfilter

Elsker din mor et køligt glas hvidvin? Så kan du give hende en fin vinkøler, som kan køle vinen, og endda også ilte vinen, så den får den bedste smag.  Vinkøleren er sammensat af to dele. Den nederste del af vinkøleren består af aluminium – det er den del, der skal lægges i fryseren. Den øverste del er et filter, og den del du bruger til at skænke vinen op med.

Husk at skrue den øverste del af, inden du lægger aluminiumskøleren i fryseren. Den skal være ca. 2 timer i fryseren, inden den skrues sammen med filteret og sættes i vinen. Vinkøleren vil herefter afkøle vinen i løbet af ingen tid. Hvis din vin allerede har været på køl inden du sætter vinkøleren i, kan køleren opretholde en kold temperatur i længere tid.

2. Shiatsu Pro massager 24W – massagepude

Giv din mor en gave, der giver hende professionel massage til nakke og ryg. Det er en unik massagepude, der varmer og tager fat på ryggens ømme steder. Din mor vil sætte pris på den smarte og multifunktionelle massagepude, da den bruges til flere steder på kroppen. Man kan lægge puden om nakken, midt på ryggen, på lænden eller om benene. Pudens infrarøde varme, og de cirkulære bevægelser har en god effekt på kroppens ømme områder.

3. Trådløst Earpods headset Apple Airpod design

Giv din mor nogle gode trådløs earpods, som er perfekte, når hun skal træne eller lave andre fysiske aktiviteter. Din mor vil nyde at høre musik uden irriterende ledninger, som vikler sig ind i alting.